scherm

 

Wie Zijn Wij:

SIDverhuur.nl is een nieuw onderdeel van Soeters Inter-Door.  

Al Ruim 49 jaar beslaat Soeters Inter-Door de industriele deuren branche, hiernaast kwamen ook de slagbomen, tourniquettes en de toegangscontrole systemen.

 

Naamswijziging:

Een logisch vervolg was dan ook de verhuursector, maar omdat er in de naam Soeters Inter-Door totaal geen link zat met een verhuur afdeling is SIDverhuur.nl in het leven geroepen. (Soeters Inter-Door Verhuur)

 

Ervaring:

Onze kennis en praktijk ervaring die wij in de afgelopen 48 jaar hebben opgedaan gebruiken wij nu in onze verhuur-producten.

 

Service & Veiligheid:

Wij bieden veiligheid voor mensen op tijdelijke locaties in de bouw, industrie en op evenementen d.m.v. toegangscontrole. Een veilige totaaloplossing waarbij de mens en voertuig centraal staan.

 

Wat verhuren wij:

Wisselautomaten, Muntautomaten, Codeklavieren, Betaalzuilen, Kentekenherkenning, kentekenregistratie, Tourniquettes  en de Kassakot 

 

Afhandeling PIN transacties:

Alle pintransacties die worden gedaan in onze KassaKot(en) komen binnen op naam van Stichting Derdengelden Soeters Inter-Door ( KvK 70977887 ) De waarden worden minus de kosten op de rekening van de klant bijgeschreven.

 

 

 

Ons assortiment verhuurmaterialen bereid zich maandelijks uit !

 

SIDverhuur.nl nieuw in de business !

(of toch eigenlijk al 47 jaar aktief !)