scherm
Muntautomaat Verhuur:

Op festivals, culturele of sportieve evenementen is de vlotte toelevering van snacks en dranken een essentieel element voor het plezier dat de bezoeker op dat moment beleeft.

 

Het Soeters Inter-Door Kassakot is een robuuste en herkenbare automaat die op evenementen als onbemande kassa dient voor de verkoop van munten, jetons, drankbonnen of breekmunten. Betalen kan met cash en/of bankkaarten. Aangezien dit een onbemande oplossing is, hoeft de organisatie zicht geen zorgen te maken over de veiligheid, risico op diefstal, het tellen van de kassa, eventuele tekorten, personeel,…

 

Kassakot voorziet in een duidelijke rapportering van verkoop en ontvangsten die u via een scherm raadpleegt en desgewenst uitprint om een sluitende controle uit te voeren.

Soeters Inter-Door biedt deze automaten ook in verhuur aan, inclusief transport en service on-site zodat we de festivalorganisator geheel ontlasten.

Contacteer Soeters Inter-Door voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

 

Slagboom Verhuur:

Robuuste mobiele slagboom of car gate, zonder steunpoot of reflectorpaaltje aan het einde.

Het afsluiten van terreinen is altijd een lastige beslissing. Ook hiervoor hebben wij een serieuze oplossing.
Uw (evenementen)terrein blijft nu vrij van wildparkeerders, bezoekers moeten zich namelijk eerst melden voor ze toegang krijgen tot het terrein.

De slagboom wordt standaard geleverd met een handzender.

Optioneel kan er een intercom,  muntenautomaat, cijfercodesysteem, betaalautomaat, kenteken-herkenning of drukknop bij geleverd worden.

De mobiele slagboom wordt geleverd op een zwaar stalen frame, eenvoudig te plaatsen en geen extra steunpoot nodig voor de slagboom. Detectie van passerende voertuigen door middel van laserdetectie of ultrasoon.

De Mobiele slagboom is ook in een dubbele uitvoering beschikbaar, deze wordt dan op hetzelfde stalen frame geplaatst waardoor slechts een klein deel van de ruimte op het wegdek verloren gaat

 

Op de foto hiernaast ziet u een toepassing van onze mobiele slagboom, bij dit bedrijf ( een afvalverwerker) werd door derden de huidige slagboom aangereden, de leverancier van de slagboom had een levertijd van ca. 10 werkweken. 1 telefoontje naar Soeters Inter-Door was genoeg om binnen 2 uur een tijdelijke slagboom te plaatsen.

De slagboom is aangesloten op de bestaande detectielussen en bedieningseenheden van de klant.

Het frame van de slagboom weeg 250 Kg de slagboomunit zelf ca. 60 kg, het hele geheel is dus zeer robuust en onmogelijk handmatig om deze handmatig te verschuiven en/of verplaatsen.

Heeft u interesse in een van onze Verhuur slagbomen neemt u dan contact met ons op. wij zijn 24/7 bereikbaar!