scherm

Robuuste mobiele slagboom of car gate, zonder steunpoot of reflectorpaaltje aan het einde.

Het afsluiten van terreinen is altijd een lastige beslissing. Ook hiervoor hebben wij een serieuze oplossing.
Uw (evenementen)terrein blijft nu vrij van wildparkeerders, bezoekers moeten zich namelijk eerst melden voor ze toegang krijgen tot het terrein.

De slagboom wordt standaard geleverd met een handzender. Tevens kan er een intercom worden meegeleverd, maar ook een muntenautomaat, cijfercodesysteem of kaartlezer is mogelijk.
De mobiele slagboom wordt geleverd op een zwaar stalen frame, eenvoudig te plaatsen en geen extra steunpoot nodig voor de slagboom. Detectie van passerende voertuigen door middel van laserdetectie of ultrasoon.

De Mobiele slagboom is ook in een dubbele uitvoering beschikbaar, deze wordt dan op hetzelfde stalen frame geplaatst waardoor slechts een klein deel van de ruimte op het wegdek verloren gaat

 

Op de foto hiernaast ziet u een toepassing van onze mobiele slagboom, bij dit bedrijf ( een afvalverwerker) werd door derden de huidige slagboom aangereden, de leverancier van de slagboom had een levertijd van ca. 10 werkweken. 1 telefoontje naar Soeters inter-Door was genoeg om binnen 2 uur een tijdelijke slagboom te plaatsen.

De slagboom is aangesloten op de bestaande detectielussen en bedieningseenheden van de klant.

Het frame van de slagboom weeg 250 Kg de slagboomunit zelf ca. 60 kg, het hele geheel is dus zeer robuust en onmogelijk om deze handmatig te verschuiven en/of verplaatsen.

Heeft u interesse in een van onze Verhuur slagbomen neemt u dan contact met ons op. wij zijn 24/7 bereikbaar!