scherm

Mobile Barrier:

 

Veiligheid en aansprakelijkheid zijn belangrijke onderwerpen voor elke onderneming. Ook gedurende tijdelijke activiteiten. Of deze nu midden in een drukke stad zijn of op een afgelegen terrein plaatsvinden. De Mobile Barriers zijn bijzonder geschikt voor situaties waar geen permanente voorzieningen aanwezig zijn.

 

De SIDverhuur Mobile Barrier is een unieke tijdelijke slagboom die overal inzetbaar is. De Mobile Barrier is uitermate geschikt als hulpmiddel voor parkeerbeheer en toegangscontrole op locaties waar geen permanente voorzieningen aanwezig zijn, zoals bij omheinde gebieden op festivals maar ook voor het beheren van de toegang van bijvoorbeeld een route in een stad. De Mobile Barrier  kan op verschillende manieren worden bediend, onder andere door een afstandsbediening, GSM module, transponder, pincode, intercom, betaalzuil, drukknop, kentekenherkenning, kentekenregistratie, etc.

 

 

Mobile TouniQ:

 

De Mobile TourniQ van SIDverhuur is een geïntegreerde oplossing voor locatiebeveiliging met toegangscontrole en biedt in combinatie

 

met toegangscontrole een super goed beveiligde oplossing,  Speciaal ontwikkeld als robuuste mobiele toegangscontrole in de veeleisende omgevingen van de bouw en de industrie.

 

De RFID cardreaders op de tourniquets vormen de voor u gewenste toegangsrechten. De toegangscontrole met de Mobile TourniQ is niet alleen robuust en betrouwbaar, maar werkt ook snel en gemakkelijk. De aansturingsmogelijkheden zijn hetzelfde als van de Mobile Barrier.