scherm

SIDverhuur  i.s.m. Gemeente Aalten Proefproject.


Wat is er geleverd:

 

3 Mobile Barriers en 1 Kenteken-herkenningsunit.

Voor dit project zijn er een 3-tal frames gemaakt die zich onder het straatniveau bevinden.

Hierdoor hebben voetgangers geen hinder van de voetplaten die normaal gesproken op de stoep zouden staan.

In dit straatbeeld hebben wij in overleg met de gemeente Aalten gekozen voor inductielussen. De plaatselijke aannemer heeft deze voor ons onder de klinkers aangebracht.

 

Proef afsluiting Bredevoortsestraatweg


Van 31 mei tot en met 30 augustus 2014 is op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur een gedeelte van het winkelcentrum autoluw ingericht. Het gaat hierbij om een proef van drie maanden. Onderdeel van deze proef is het gedeeltelijk afsluiten van de Bredevoortsestraatweg en de Peperstraat.

De gemeente Aalten heeft in overleg met belanghebbenden (ondernemers, bewoners en pandeigenaren) ervoor gekozen om de proefafsluiting van de Bredevoortsestraatweg en de Peperstraat uit te voeren onder bepaalde voorwaarden en uitgangspunten. Deze uitgangspunten zijn vastgesteld om te kunnen beoordelen of de proef succesvol is.

Evaluatie

De proef met de afsluiting van het centrum wordt nadien geëvalueerd. Hierbij wordt gekeken naar de beleving van zowel de ondernemer als de consument. Op basis hiervan wordt bepaald of de maatregel (al dan niet met bepaalde aanpassingen) definitief wordt ingevoerd.

Vragen of suggesties?

Hebt u vragen over de afsluiting? Dan kunt u contact  met ons opnemen via het telefoonnummer (0543) 49 33 33 of via de e-mail info@aalten.nl.

Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw ervaringen en ideeën. Wij horen deze graag van u! Uw bevindingen worden in dat geval meegenomen tijdens de evaluatie van de proefafsluiting.

tekening centrum