scherm

KassaKot "wie kent 'm nou niet ?"


Wie kent 'm nou niet ? Op vele festivals, beurzen, conventions, toernooien, enzovoort heeft u ze al zien staan.....  De KassaKot of  KassaKoten.  Niet meer weg te denken en de naam blijft zo lekker hangen.. 

De naam komt zoals u al ongetwijfeld vermoedde, uit België. Lang hebben we getwijfeld of we de naam niet moesten veranderen, nou dat doen we dus maar niet, de KassaKot is inmiddels een begrip! en daar zijn we maar wat trots op!  De KassaKot is een vol-automatische muntuitgifte automaat, voorzien van Pin & Cash. Hierin zijn een aantal varianten.

 • PIN + CASH
 • CASH + CASH
 • PIN + PIN
 • PIN + PIN + CASH  (KassaKot XXL)

Deze muntautomaten verwerken ronde consuptiemunten van 21 tot 29 mm.

 

 

Technische gegevens:

 • Afmeting 2500x1500x2400 mm. 
 • Gewicht ca. 450 Kg.
 • Voorzien van regenklep.
 • GPRS voorziening optioneel.
 • Noodbatterij, bij stroomuitval.
 • Dubbele uitgifte hoppers.
 • Multimediascherm (optioneel)

Voordelen:

Doordat de KassaKot 4 bemande kassa's vervangt verminderd u hiermee de kans op diefstal  en- /of dat er teveel munten worden uitgeven.

De doorstroming is ook vele malen sneller dn wanneer u bemande kassa's inzet, geen wisselgeld, geen praatje maken, etc.etc. dit scheelt allemaal tijd.

 

Support on Site:

SIDverhuur bied u de mogelijkheid om een servicemedewerker in te huren, deze zal tijdens uw evenemet aanwezig zijn om eventuele storingen op te lossen, maar ook het bijvullen, tussentijdse statistieken en het afromen wordt voor u gedaan.  De service medewerker zal ook de bezoekers assisteren bij het gebruik van de KassaKot. Vele klanten willen absoluut niet meer zonder service-medewerker.  Er wordt namelijk veel werk uit uw handen genomen, zodat u zich kan focussen op uw evenement.

 

Metamorfose:

Sinds kort hebben al onze KassaKoten een ware metamorfose ondergaan, nieuwe software, moderne bestickering en extra beveiliging. Ook als de KassaKot afgesloten wordt staat hier een mooie duidelijke afbeelding op. Bekijk hieronder de foto's.

        Oude bestickering                   Nieuwe Bestickering

 

 

Afhandeling PIN Transacties:

Alle pin transacties die worden gedaan in een KassaKot komen binnen op naam van Stichting Beheer derdengelden Soeters Inter-Door (kvk 70977887) De Bruto bedragen worden minus de kosten Netto op de rekening van de klant bijgeschreven. Klik hier voor een uitleg.

Internetverbinding:

Wanneer een KassaKot met Pinterminal wordt geplaats, dan is hiervoor een stabiele (vaste) internet verbinding benodigd. De lengte van deze kabel mag maximaal 85 meter zijn. Echter wanneer er een grotere afstand moet worden overbrugt of staat de KassaKot in het midden van een veld, dan hebben wij daar een beveiligde straalverbinding voor, tegen meerprijs leggen wij een beveiligde verbinding tussen 2 schotels, 1 komt op de KassaKot, de andere komt bij de router in de buurt, de schotels moeten elkaar wel kunnen zien. Hiermee kunnen we wel een afstand tot wel 2 á 3 Km afleggen.